Aralık 2, 2020

2020 Yılı Düğün Tarihleri

Derneğimizin amaçlarından biri de hemşehrilerimiz arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak ve bu amaç doğrultusunda her türlü imkanı sağlamaktır.

Buradan hareketle, yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde hemşehrilerimiz düğün telaşı içerisine girmektedirler. Bizim amacımız, bu telaşlı günlerde aynı gün içerisinde birkaç düğünün çakışmaması için şimdiden bazı tedbirler almaktır. Bu bölümde, bize ulaşan düğün tarihlerini duyurarak daha sonradan düğün tarihi belirlemek isteyenlere kılavuzluk yapmak istiyoruz.

Eğer siz hemşehrilerimizin bu şekilde düğün planları var ise en kısa zamanda derneğimize bilgi vererek bu bölümde duyurulmasını sağlayabiliriz.

Elimize bugüne kadar ulaşan düğün bilgileri aşağıda verilmektedir. Tüm hemşehrilerimize duyurulur.

2021 Yılı Muharrem Ayı başlangıç tarihi  …………………..  günü, bitiş tarihi ……………………………… günüdür. Düğün ve diğer etkinliklerinizin tarihlerini belirlemenizde Muharrem Ayını Unutmayınız !

2021 YILI DÜĞÜNLERİ

• Mürüvet-Mehmet ÖZTÜRK Ailesi Kına Gecesi 03 Haziran 2021 Perşembe