Haziran 21, 2024

4.GELENEKSEL KARAŞAR DERNEĞİ FUTBOL TURNUVASI

Mehmet Kaytanbıyık sezonu (Anısına)
TURNUVA KURALLARI
1. Turnuva takım sayısının belirlenmesinden sonra başlanılacaktır. Turnuva katılacak takımların en geç 20.04.2022 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekmektedir. Bu tarihten sonra kesinlikle başvuru alınmayacaktır. Başvurular doğrudan dernek merkezine yapılabileceği gibi takım listesinin 0555 092 93 94 numarasına whatshapp yolu ile gönderilmesiyle de mümkündür. Maç tarih ve saatleri sosyal ağ ve dernek sitesinden paylaşılacaktır.
2. Takımlar 7 as ve 3 yedek olmak üzere en fazla 10 kişiden oluşmaktadır. Takım listeleri turnuva başlamadan önce verilecek olup turnuva başladıktan sonra kadroya yeni bir oyuncu dahil edilmeyecektir.
3. Turnuva, katılacak takım sayısına göre lig usulü olabileceği gibi eleme usulü şeklinde de olabilir. Müsabakalar 25’er dakikadan iki devre şeklinde gerçekleşecektir. Lig usulü olması durumunda maç berabere biterse uzatmalar oynanmayacak ve penaltı atışları yapılmayacaktır. Eleme usulü olması durumunda ise grup maçlarının berabere bitmesi durumunda da uzatmalar oynanmayacak ve penaltı atışları olmayacaktır. Ancak, çeyrek final, yarı final ve final maçlarının berabere bitmesi durumunda uzatmalar oynanmayacak olup doğrudan penaltı atışları yapılacaktır.
4. Lig usulü olması durumunda turnuva sonunda en fazla puan alan takım şampiyon olacaktır. Birden fazla takımın aynı puana sahip olması durumunda öncelikle genel averaja bakılacaktır. Genel averajın da eşit olması durumunda takımların kendi aralarında oynadığı maç esas alınacaktır. O maçında berabere bitmiş olması durumunda iki takım arasında yeni bir maç yapılacaktır.
5. Turnuvaya katılım ücretli takım başı 500 TL’dir. Bu ücret takımın oynayacağı ilk maç öncesi saha görevlisine teslim edilecektir.
6. Saha ücreti 200 TL olmakla birlikte bu ücret maç yapacak takımlar tarafından karşılanacaktır. Takım başına ücret 100 TL’dir.
7. Turnuva süresinde huzursuzluk çıkaran takımlar uyarı almadan diskalifiye edilecek olup turnuva katılım ücretleri iade edilmeyecektir.
8. Müsabaka esnasında kırmızı kart gören oyuncu sadece o maç için cezalı olacak, bir sonraki maç için ceza almayacaktır.
9. İlan edilen maç tarih ve saatlerinin değişimi sadece rakip takım ve değişim yapılacak saatteki takımların uygun bulması durumunda mümkündür. Aksi takdirde maç saatlerinde değişiklik yapılmayacaktır.
Örneğin; A takımı – B takımı Salı günü 21.00’de, C takımı – D takımı Çarşamba günü 20.00’de maç yapacağı ilan edilmiş ise A takımının Çarşamba 20.00’de maç yapmak istemesi durumunda hem B takımı ile hem de C ve D takımı ile anlaşmış olması gerekmektedir.
10. Maçlar daha önce ilan edilen tarih ve saatlerde başlayacak olup oyuncu gelmesi için bekleme yapılmayacaktır. Bu nedenle takımların maç saatinden 10 dakika önce sahada bulunması gerekmektedir.
11. Takım kaptanının maç başlamadan önce maç listesini saha görevlisine yazdırması gerekmektedir. Ayrıca takım kaptanının maç ücretini, maç başlamadan önce saha görevlisine teslim etmesi gerekmektedir.
12. Maç yapacak takımların maç saatinde en az 5 as oyuncu bulundurması gerekmektedir. Aksi takdirde maç iptal edilecek olup oyuncu çıkaramayan takım 3-0 hükmen mağlup sayılacaktır.
13. Turnuva sonrasında Şampiyon olan takıma, 2. olan takıma, en centilmen takıma ve gol kralına ödül verilecektir.
14. Takım oyuncuları sadece KARAŞAR, KÖSELER ve SARAY Köylü hemşehrilerimizden oluşacaktır, her takımda en fazla 1 lisanslı oyuncu oynayabilecektir.
Ayrıntılı bilgi için :
Rıza Özdoğan 0555 092 93 94